'
'
'

Doelpuntrijke wedstrijd voor JO9

Doelpuntrijke wedstrijd voor JO9 De wedstrijd begon met een vliegende start voor Ureterp, die al snel de openingstreffer wisten te maken. Echter wisten de groenhemden al snel tot scoren te komen en was het Jorrit die na een prachtige assist van Janyk de gelijkmaker wist te maken. Het spel bleef intens, en niet veel later bracht Joas Waskemeer op voorsprong met een mooi doelpunt na een schitterende assist van Samuel. Maar Ureterp liet de koppies niet hangen en scoorde binnen een minuut de gelijkmaker, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan. Hierna was het Samuel die op karakter scoorde, maar opnieuw was Ureterp er snel bij met de aansluitingstreffer. Met 3-3 gingen de spelers de box in voor een bekertje ranja en een tactische bespreking van coaches Egbert en Mirthe. Het was voor het team duidelijk dat er even iets anders moest en nog nooit was het zo stil tijdens de bespreking in de rust: het team was geboeid om te horen hoe ze zich toch tot de overwinning konden strijden. Vol goede moed werd aan de 2e helft begonnen. Direct liet Waskemeer zien wat ze in huis hadden. Matz wist zichzelf vrij te spelen en bereikte Jurre die de groenhemden weer op voorsprong bracht. Er werd meer gevoetbald en kans na kans brak aan. Spelers zoals Meindert Jelle, Janyk en Julian wisten net niet te scoren en ook Jorrit schiet een paar mooie kansen net mis. Radi, terug van weggeweest, droeg zijn steentje bij in het veld en verdeelde op het middenveld de ballen knap door naar de buitenspelers. Met een paar mooie combinaties tussen Matz, Julian en Jurre kreeg de verdediging van Ureterp het knap lastig in de tweede helft. Het was Joas die voor 2 prachtige doelpunten mocht tekenen om de stand verder uit te breiden. Ureterp probeerde er meerdere malen doorheen te komen, maar zelfs met 3 jongens sterk wisten ze niet voorbij Janyk en Meindert Jelle te komen, die als een huis in de verdediging stonden en regelmatig hun opmars mee naar voren wisten te maken. Het slotakkoord was voor Jurre, die na het in dribbelen van de bal een keurige goal scoorde door de bal van vrij grote afstand netjes over de keeper heen te krullen. Heel de JO9 leverde een super belangrijke bijdrage aan deze overwinning! De groenhemden mogen met trots terugkijken op een hele mooie teamprestatie. Met de verbeterpuntjes in het achterhoofd vol enthousiasme naar volgende week!
16/03 Waskemeer JO9-1 ONT JO9-1JM 10 - 5
09/03 VV Opende JO9-2JM Waskemeer JO9-1 8 - 7
10/02 ONB JO9-1 Waskemeer JO9-1 4 - 8
03/02 Waskemeer JO9-1 Oerterp JO9-1 11 - 4