Nieuws Home Teams Besturen Programma Bardiensten Contact Inloggen App

Fitwinkel Oosterwolde

Fitwinkel Oosterwolde
Inmiddels is Fitwinkel Oosterwolde ruim 3 jaar bordsponsor bij voetbalvereniging Waskemeer, waarvoor de club zeer erkentelijk is. Met de komst van de units bij voetbalvereniging Waskemeer, inclusief een uitgebreide fitnessruimte, was het voor beide partijen een uitstekend moment om de handen in één te slaan en een samenwerking te starten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij Fitwinkel Oosterwolde graag aan u voorstellen in deze rubriek.
Fitwinkel Oosterwolde maakt deel uit van een landelijke franchiseketen. Naast de prachtige winkel in Oosterwolde vindt u Fitwinkel op locaties in Almere, Arnhem, Hengelo en Helmond. In een showroom van 1200m2 staat een ruim assortiment fitnessapparatuur en krachtapparatuur opgesteld van alle A-merken. Natuurlijk bent u in Oosterwolde eveneens aan het goede adres voor fitness artikelen, accessoires en voedingssupplementen. Het team bestaat uit gedreven specialisten die de klant aan de hand van de sportieve doel(en), lichaamslengte, leeftijd en conditie adviseren. Daarom is het advies van Fitwinkel Oosterwolde om altijd even langs te komen in de showroom, voordat u overgaat tot een aankoop.
Fitwinkel Oosterwolde is er niet alleen voor de particulier! Men levert namelijk ook fitnessapparatuur voor de zakelijke gebruiker. Denk hierbij aan fysiotherapiepraktijken, sportclubs, personal trainers, verzorgingstehuizen en bedrijfsfitness. Als zakelijke gebruiker bent u daarom ook van harte welkom in de showroom (een afspraak buiten kantoortijden behoort tot de mogelijkheden).
Het team van gedreven specialisten adviseert ook voetbalvereniging Waskemeer bij de aankoop van artikelen. Naast de artikelen voor in de eigen fitnessruimte, neemt de voetbalclub ook goederen af die onder meer gericht zijn op blessurepreventie.
Fitwinkel.nl is dé nummer 1 specialist in alles wat te maken heeft met fitness. Het team met specialisten staat voor een ieder klaar om u van het beste advies te voorzien, zowel in de winkel alsmede online. Kijk op www.fitwinkel.nl of bezoek de winkel aan de Veengang 17 te Oosterwolde.
vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy