45'
46'
79'

Goed voetballend Waskemeer onderuit tegen ASC.

Goed voetballend Waskemeer onderuit tegen ASC. Op een koud, maar droog sportpark mochten de manschappen van Wagenaar, Visser en Greebe aantreden tegen ACV uit het Friese dorpje Augustinusga. De groenhemden begonnen enthousiast aan de wedstrijd en komen na 6 minuten al tot een 1-0 voorsprong. Na een goede combinatie is het Joan die met een goed bekeken balletje Jestin voor de keeper weet te zetten. Niet kort daarna is het weer raak met goal van de goed voetballende Sem, wederom op aangeven van Joan. De tweede helft is het de taak voor de groenhemden om de 2-0 vast te houden en de 3 punten in Waskemeer te houden. Ondanks dat Waskemeer veel inzet toonde, was het niet genoeg om ASC van een goal te houden. Waskemeer heeft nu de opgave om de score uit te breiden en voorkomen dat de aansluitingstreffer gemaakt kan worden. Met een 4 tal enorm grote kansen van Jestin, blijft helaas het scoren uit. Waarna ASC de score gelijk kan trekken. Niet lang na de gelijkmaker weet ASC weer het net te vinden. Toch houden de groenhemden het hoofd hoog en weten nogmaals het net te vinden en is het wederom op aangeven van Joan, Jestin die het net weet te vinden. Ondanks dat Waskemeer de overhand had op ASC is het toch ASC die weet te profiteren van een foutje. Waarna de stand helaas eindigt met 3-4. Volgende week speelt Waskmeer de uitwedstrijd tegen ONB.
1 ONT JO15-2 10 27
2 Buitenpost JO15-2 10 22
3 Kollum JO15-2 8 15
4 VC Trynwalden JO15-1 8 13
5 ONB JO15-2 9 13
6 Waskemeer JO15-1 9 6
7 Gorredijk JO15-2 8 3
8 V en V'68 JO15-1 8 3