Groningen on Tour komt naar Waskemeer!

Afgelopen herfst kon de door FC Groningen georganiseerde voetbalclinic geen doorgang vinden door de weersomstandigheden. Van uitstel komt gelukkig geen afstel, want de FC Groningen on tour clinic is herpland en zal nu op 6 mei plaatsvinden. Velen uit Waskemeer en omstreken hebben zich reeds ingeschreven voor deze clinic. Alle inschrijvers ontvangen een mail of hebben deze reeds ontvangen. Zij hoeven zich dus niet opnieuw in te schrijven en zijn verzekerd van een plekje. Ook voor diegenen die zich destijds niet hadden ingeschreven bestaat nog de mogelijkheid om zich alsnog op te geven. Maar doe dit wel snel, want vol=vol!

Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. FC Groningen en vv Waskemeer slaan de handen in één om tijdens de herfstvakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van vv Waskemeer als kinderen uit de regio. Het thema van deze voetbaldag is passen en trainen als Duarte.

Normaal gesproken kost deze activiteit €42,50 per deelnemer, maar door sponsoring van VV Waskemeer en FC Groningen kost het nu slechts €15 per deelnemer en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – Sparta Rotterdam. Meer informatie is te vinden op de site van FC Groningen (https://www.fcgroningen.nl/ontour).

Schrijf je gelijk in hieronder, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.