Groningen on Tour komt naar Waskemeer!

FC Groningen gaat in de herfstvakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Waskemeer om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar met het thema Scoren als Strand Larsen.

FC Groningen komt op donderdag 21 oktober naar vv Waskemeer. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. FC Groningen en vv Waskemeer slaan de handen in één om tijdens de herfstvakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van vv Waskemeer als kinderen uit de regio.

Normaal gesproken kost deze activiteit €42,50 per deelnemer, maar door sponsoring van VV Waskemeer en FC Groningen kost het nu slechts €15 per deelnemer en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – RKC Waalwijk.

Schrijf je gelijk in hieronder, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.