Nieuws Home Teams Besturen Programma Bardiensten Jeugd Contact Inloggen App

In memoriam: Piet Offringa

In memoriam: Piet Offringa

Afgelopen week overleed plotseling Piet Offringa. De voormalig bouwondernemer was een vervend Waskemeer supporter en een graag geziene gast op sportpark ’t Ald Leger. 

Offringa bekleedde in zijn leven meerdere functies bij de voetbalvereniging. Zo was hij in het verleden jeugdleider en was hij jarenlang verantwoordelijk voor de verslagen van het eerste elftal, zowel voor de lokale krant(en) als het op Radio Odrie. Offringa raakte betrokken bij v.v. Waskemeer toen zijn zonen bij groenzwarten gingen voetballen. Gerben en Jacob kwam na oprichting van Waskemeer over van Haulerwijkse Boys en Tim en Bert startten in de jongste jeugd van de pas opgerichte vereniging. Alle vier zonen kwamen uiteindelijk uit voor het eerste elftal. Ook toen zoon Tim als laatste stopte bleef Offringa de club trouw als supporter en verslaggever. Na dat zijn kleinzoon Kay bij Waskemeer ging voetballen, kon deze opa Piet altijd als supporter begroeten.  

Karakteristiek voor Offringa was dat hij ondanks zijn passie, hij altijd fair was en een buitgewoon gentleman was. We gaan hem missen. Offringa werd 78 jaar. Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit grote verlies. 

vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy