Indelingen jeugd, dames en overige senioren bekend

Nadat de indeling voor het eerste elftal begin deze week al bekend werd gemaakt door de KNVB (kijk daarvoor hier), zijn inmiddels ook de competitie-indelingen van de jeugdteams, overige senioren en dames bekend. Deze zijn hieronder te vinden.

Voor de jeugdteams geldt dat deze veelal zijn ingedeeld met teams uit de regio. Dit betekent dat er aankomend seizoen weer meerdere derby’s op het programma staan tegen o.a. streekgenoten ODV, Bakkeveen, SJO Stellingwerven, en Donkerbroek/Makkinga. Ditzelfde geldt ook voor de voor de overige senioren. Daarnaast heeft onze vereniging voor het eerst in haar geschiedenis twee 35+ teams ingeschreven voor de competitie. Beide teams zullen hun kunsten gaan vertonen op de vrijdagavond. Tot slot zijn er voor het eerst twee damesteams actief op de zaterdag. Aangezien Dames 3 wederom deelneemt aan de Dames dorpencompetitie, zijn er aankomend seizoen drie dameselftallen actief. Dit laat zien dat de vrouwentak van onze vereniging volop in bloei is!

De bekerindelingen zullen binnenkort door de KNVB gepubliceerd worden, evenals het volledige wedstrijdprogramma. De eerste bekerwedstrijden zullen op zaterdag 31 augustus gespeeld worden. De trainingen zullen midden augustus starten, waarbij het eerste elftal op dinsdag 13 augustus het spits afbijt.

Indelingen jeugd

Indelingen overige senioren & Dames