JO-14 wint met overtuiging

JO-14 wint met overtuiging Zaterdag 10 september. Na een scherp begin van Waskemeer, krijgen de groenhemden vele kansen. Maar weten de score niet te openen. Na een mooie actie van Sem Dijkstra weet Jorris Louwes de score te openen met een overtuigend schot. Vervolgens zette de JO-14 de opmars stevig door, met een goal van Sem. Met een mooi schot in de rechter hoek. Voor rust genoot het publiek van een 3e goal, gemaakt door de jonge Joas van der Vaart. Waarna scheidsrechter Klaas van der Veen de 1e helft beëindigd. De tweede helft start de JO-14 scherp. Met een aantal kansen van Sem, Jorrin en Joas. Helaas, weet het drietal niet tot scoren te komen. Met een goede goal komt Oosterwolde van de nul af in de 55 minuut. Ondanks de goal van Oosterwolde wist Waskemeer nog meerdere kansen te creëren. Waarna een goal alleen nog een kwestie van tijd was. Met een tweede goal, wist Sem de score op 4-1 te zetten. Uiteindelijk is Joas van der Vaart door de staf uitgeroepen tot man of the match. Volgende week treed de JO-14 aan tegen Vako/Tynarloo.
1 Harkemase Boys JO14-1 10 26
2 S.V. Oosterwolde JO14-2 10 19
3 ONT JO14-1 10 17
4 Waskemeer JO14-1 10 16
5 Drachtster Boys JO14-3 10 3
6 VKW JO14-1JM 10 3