JO-9 haalt uit tegen Nieuw Roden (14-1)

JO-9 haalt uit tegen Nieuw Roden (14-1) Op een frisse zaterdag ochtend speelde de groenhemden van JO-9 thuis tegen het blauwe Nieuw Roden onder leiding van Jelmer Haites. Onder prima weersomstandigheden wonnen de heren en dames van Waskemeer met 14-1. In de eerste helft stond het 6-1 voor Waskemeer. Keeper Jenno Nuwolt beleefde een rustige zaterdagmorgen. Na 15 minuten spelen zag hij alleen een penalty die op de paal verscheen en in de rebound werd ingeschoten. In de tweede helft nam Waskemeer weer de leiding van de wedstrijd, na een aantal minuten spelen in de tweede werd het al gauw 7-1. Na 40 minuten stond er 14-1 op papier. Volgende week staat om 09.00 een derby uit tegen S.V. Haulerwijk op het programma. Die we met vertrouwen tegemoet gaan.
1 Be Quick 1887 JO9-9G 0 0
2 Donkerbroek JO9-3 0 0
3 Helpman JO9-4 0 0
4 Nieuw Roden JO9-3 0 0
5 ONR JO9-4 0 0
6 Roden JO9-4G 0 0
7 RWF JO9-3 0 0
8 S.V. Haulerwijk JO9-2 0 0