50'
52'
58'

JO12 trekt aan het kortste eind tegen Houtigehage

JO12 trekt aan het kortste eind tegen Houtigehage JO12: de wedstrijd tussen Houtigehage en Waskemeer Het was een pittige pot met Waskemeer die 3de in de competitie stond en Houtigehage die 1ste stond. In het begin ging Waskemeer vol in de aanval maar al snel sloeg Houtigehage toe en was het raak met 0-1 voor Houtigehage al snel volgde er 0-2. Dat pikte Waskemeer niet en ze strafte Houtigehage met een prachtige goal van Waskemeer. Daarna volgden er nog 2 goals en met 2-3 gingen we de 2de helft. We speelden goed en we kregen de opdracht van Johan en Herbert om geconcentreerd te blijven spelen. Met meer dan wel 10 goal kansen voor Waskemeer maar geen één die raak ging. Helaas tot dat Houtigehage weer een bal naar voor schoot en de keeper hem niet meer kon hebben. Waskemeer maakte ook weer een goal en zo ging het steeds maar door. Het stond net voor het einde 6-7 en wij waren meer bij hen voor de goal maar het lukte niet om weer te scoren. Het was een spannende finale, we bleven doorzetten en speelden alles of niets. Helaas werd het niets, er kwam nog 1 tegengoal en de eindstand werd 6-8. Ik ben trots op iedereen in mijn team! Geschreven door Bernt