64'
(Rutger Boonstra)
66'

JO14 begint het seizoen dubbelzinnig.

JO14 begint het seizoen dubbelzinnig. Zaterdag 7 september stond voor de JO14 van Waskemeer eindelijk weer een wedstrijd op het programma. Na alweer 2 weken te hebben getraind, mochten de dames en heren van de JO14 zich opmaken voor een clash tegen ONT Opeinde. Waar er van tevoren veel verwachtingen en optimisme was, werd er na een paar minuten duidelijk dat dit minder uitpakte. Na 1 minuut scoorden de geelhemden en keek Waskemeer snel tegen een achterstand aan. Echter schudde de goal Waskemeer wakker en wist het lang stand te houden. Dit zette voort tot 10 minuten voor rust. Waar ONT even aanzette. Waskemeer ging rusten met een 4-0 achterstand. In de rust is er duidelijk gemaakt wat er mis ging en waar er verbeterd
"Je kunt niet altijd 6 gooien!"
Lasse Jagersma
moest worden. Dit resulteerde helaas niet in een wederopstand en ging ONT verder waar ze gebleven waren. Wel wist Jorrin te scoren kort na rust. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd zette Waskemeer nog even alles op alles, waardoor er nog 2 keer gescoord werd door Jorrin. Ook ONT wist nog een enkele keer te scoren waardoor er afgefloten werd met een 8-3 eindstand. Achteraf kunnen we spreken van een lastige wedstrijd, waarin we slechte dingen hebben gezien maar ook veel goede dingen die we gaan meenemen naar volgende week!
1 Sweach De JO14-1JM 2 6
2 ONT JO14-3 2 4
3 Marum JO14-1 1 3
4 Waskemeer JO14-1 2 3
5 SC Boornbergum'80 JO14-1 2 3
6 ONT JO14-2JM 2 1
7 Houtigehage JO14-1 1 0
8 Drachtster Boys JO14-4 2 0