36'
37'
38'

JO9 verslaat Bakkeveen in derbywedstrijd

JO9 verslaat Bakkeveen in derbywedstrijd Onder stralende omstandigheden mochten de groenhemden onder leiding van Mirthe, Mareen en Egbert vandaag aantreden tegen de buren uit Bakkeveen. Met 7 man sterk en 1 wissel langs de lijn kon de wedstrijd beginnen. Met Meindert Jelle op de goal, Janyk en Julian als slot op de deur in de verdediging, een door Matz en Joas bezet middenveld, een voorhoede bestaande uit goal-getter Jurre en Jorrit & als verse kracht Samuel op de bank start Waskemeer sterk aan de wedstrijd. Overspelen en voorzetten zijn momenteel belangrijk binnen de trainingsdoelen en dit komt ook prachtig naar voren in de wedstrijden. De ene na de andere goal valt door een mooie combinatie van samenspel en scorend vermogen in alle linies van het
"Misschien moeten we iedereens handen maar vast maken aan het lichaam, dan maken we wat minder vaak hands"
Mareentje Beijert
ene na de andere goal valt door een mooie combinatie van samenspel en scorend vermogen in alle linies van het veld. In de eerste time-out wordt Samuel en ingebracht voor Matz en kunnen ze mooi de lijn waarmee ze begonnen doorzetten. Met een 6-2 tussenstand gaan de spelers de box in. Met een keeperswissel tussen Meindert Jelle & Janyk en de wissel tussen Matz en Jorrit betreden de groenhemden het veld weer vol enthousiasme en energie. Een bekertje ranja en een peptalk doen wonderen, maar dit moet wel even inwerken. Na de eerste 5 minuten rommelig te spelen blijft Waskemeer gelukkig wel scoren. Na een paar minuten zijn ze voldoende geacclimatiseerd en wordt het spel weer hervat hoe we het graag zien: samenspel en enthousiasme. Na ook een mooi compliment van de leider van de tegenstander mag het duidelijk zijn dat er echt mooi gevoetbald is, super fijn! De slotwissel bestond uit Jorrit voor Julian, waar Jorrit de verdediging mocht versterken. Ook hier kunnen we niks op aanmerken: er wordt mooi mee op gekomen en er liggen ongelooflijk veel kansen voor Waskemeer. De wedstrijd wordt in een mooie 4-11 overwinning afgesloten. Een geslaagde derby!
16/03 Waskemeer JO9-1 ONT JO9-1JM 10 - 5
09/03 VV Opende JO9-2JM Waskemeer JO9-1 8 - 7
10/02 ONB JO9-1 Waskemeer JO9-1 4 - 8
03/02 Waskemeer JO9-1 Oerterp JO9-1 11 - 4