90'
Aize Stoker
90'

Klinkende overwinning JO14 in Drachten

Klinkende overwinning JO14 in Drachten Op 15 april stond de uitwedstrijd tegen Drachtster Boys op het programma. Eerder dit seizoen op het sportpark ’t Ald Leger werd er met 5-2 de gewonnen waardoor de punten in eigen huis bleven. Onder goede weersomstandigheden vertrokken de groenhemden onder leiding van Aren Greebe en Sander Visser richting Drachten, bij afwezigheid van Jerre Wagenaar bleken beide trainers ook als een goed duo te functioneren. Vooraf aan de wedstrijd werden afspraken gemaakt die in het veld duidelijk en goed uitgevoerd naar voren kwamen. Met veel druk op de thuisploeg van de groenhemden werd er met een 0-5 voorsprong de limonade opgezocht in de kleedkamers. In de rust kwam naar boven dat er nog meer te halen viel als er nog een stapje bovenop gedaan werd. In de tweede helft werd er nog een schepje bovenop gedaan zoals afgesproken wat resulteerde in een 0-11 overwinning. We kunnen terugkijken op een sterke wedstrijd van de zijde van Waskemeer waarmee we de komende weken goed op kunnen voortborduren. Doelpuntenmakers: Sascha: 4 Jestin: 3 Jorrin: 2 Joan: 1 Aize: 1
1 Harkemase Boys JO14-1 10 26
2 S.V. Oosterwolde JO14-2 10 19
3 ONT JO14-1 10 17
4 Waskemeer JO14-1 10 16
5 Drachtster Boys JO14-3 10 3
6 VKW JO14-1JM 10 3