Nitro Energy Drink - nieuwe hoofdsponsor Dames 1.

De sponsorcommissie van v.v. Waskemeer kan met trots aangeven dat Nitro Energy Drink met ingang van het nieuwe seizoen ’19/20 de hoofdsponsor van de Dames 1 zal zijn.

De naam van het van origine Belgische bedrijf prijkt dan ook vanaf het nieuwe seizoen op het shirt van de Dames 1 selectie. Nitro Energy drank is in een korte tijd populair geworden door de indrukwekkende uitstraling en vooral ook door de imposante smaak. Deze energiedrank behoort tot de top op het gebied van energiedranken. De herkenbare smaak wordt verkregen door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten met een unieke twist. Daarnaast bevat Nitro Energy ook meer vitamines en veel minder suiker dan andere merken. Mede hierdoor is besloten om het energiedrankje vanaf heden in de kantine aan te bieden tegen een scherpe prijs. Nitro Energy heeft een positief effect op de concentratie, fysieke en mentale prestaties, wat een mooie aanvulling is op de ambities van de sporters bij v.v. Waskemeer. In de voorbereiding zal uiteraard een teamfoto gemaakt worden van het schitterende nieuwe wedstrijdtenue.

De sponsorcommissie heeft aan trainer/coach Wietse Jan Beijert het eerste exemplaar uitgereikt (zie foto) en wil via deze weg nogmaals Nitro Energy bedanken voor het vertrouwen & kijkt uit naar de samenwerking in de toekomst.