40'
45'
45'

Overtuigende 12-1 winst bij de JO8!

Overtuigende 12-1 winst bij de JO8! Vandaag mocht de jo8 aantreden tegen ONT! Onder stralende weersomstandigheden trapte ONT onder leiding van scheidsrechter Jelmer-Nick af. Na 4 minuten was de eerste goal in het voordeel van Waskemeer al gemaakt; na een super aanval legde Samuel de bal in de goal. Na Samuel maakten zowel Jurre (3x), Jorrit (2x) als Joas (5x) verschillende doelpunten. Het slot akkoord was opnieuw voor Samuel; tevens man of the match van vandaag! Samuel heeft laten zien dat hij goed meedoet op de trainingen en graag beter wil worden. Dat kwam vandaag mooi naar voren in de wedstrijd! We hebben een super wedstrijd gezien bij de Jo8 vandaag; samenspel in combinatie met mooie schoten en goeie eigen acties. De verdediging stond als een huis met Julian en Janyk, die regelmatig mee wisten te komen naar voren en goed meekwamen in de opbouw. Ook Matz heeft een dijk van een wedstrijd neergezet als keeper. Leidster Mareen was tevens jarig, de mooie 12-1 winst was zeker reden voor een traktatie na de wedstrijd 😋
18/03 Waskemeer JO8-1 Read Swart JO8-1 3 - 10