45'
Joas Kist
45'

Overwinning opnieuw voor JO9 van Waskemeer

Overwinning opnieuw voor JO9 van Waskemeer In een zinderende wedstrijd tussen vv Zevenhuizen JO9 en vv Waskemeer JO9, die plaatsvond op het terrein van Zevenhuizen, was het Waskemeer dat vanaf het begin indruk maakte met mooi samenspel en snelle doelpunten. In de eerste helft waren de jonge spelers van Waskemeer duidelijk in vorm, en met een overtuigende voorsprong van 4-9 gingen ze de rust in. Na de rust mocht Julian in het doel plaatsmaken voor Meindert Jelle en kon er weer volop gevoetbald worden. Met een paar positiewissels begon de 2e helft bij Waskemeer rommelig, maar werd er bij vlagen mooi voetbal laten zien. Waar de doelpunten in de eerste helft aan de lopende band vielen bleek het in de 2e helft lastig om de bal tussen de palen te krijgen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een eindscore van 9-12 in het voordeel van Waskemeer. Hoewel de tweede helft uitdagender was en Zevenhuizen meer kansen kreeg, blijft de JO9 van Waskemeer goed spelen en konden we in de slotfase opnieuw genieten van prachtig samenspel. Het feit dat ze opnieuw een overwinning hebben geboekt laat weer zien wat de JO9 allemaal in hun macht heeft! Deze week is Janyk te bewonderen als pupil van de week! Zij mag het veld betreden met de heren van het eerste elftal en de aftrap nemen!
16/03 Waskemeer JO9-1 ONT JO9-1JM 10 - 5
09/03 VV Opende JO9-2JM Waskemeer JO9-1 8 - 7
10/02 ONB JO9-1 Waskemeer JO9-1 4 - 8
03/02 Waskemeer JO9-1 Oerterp JO9-1 11 - 4