Poiesz Jeugdsponsoractie 2019

Dit jaar doet onze vereniging wederom mee aan de Jeugdsponsoractie van de Poiesz. De actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april, waarna de eindopbrengst op vrijdag 12 april onthuld wordt in het WTC te Leeuwarden.

Hoe werkt het?

Bij elke €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) ontvangt u een Jeugdsponsormunt die u in onze koker kunt stoppen, maar er zijn ook wekelijkse aanbiedingen die extra sponsormunten opleveren! Houd hiervoor de Poiesz folder en website in de gaten. De koker voor de Jeugdsponsormunten van onze vereniging is te vinden in de Poiesz supermarkt in Bakkeveen. Doet u de boodschappen bij een andere Poiesz supermarkt en wilt u de munten toch doneren aan de club? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om de munten in de kantine in te leveren.

In week 13 (25 t/m 30 maart) zal de Poiesz in Bakkeveen voorzien worden van vv Waskemeer promotiemateriaal om de actie extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal op zaterdag 30 maart van 14:00 tot 16:30 een afvaardiging vanuit de jeugd van onze vereniging in Bakkeveen aanwezig zijn om de actie te promoten.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Des te meer Jeugdsponsormunten in de koker worden gestopt van vv Waskemeer, des te meer sponsorgeld aan het einde van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. De opbrengst van de actie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe materialen ten behoeve van de voetbalschool, waar onze vereniging dit seizoen mee is gestart. 

Verbouwing Poiesz Bakkeveen

Zoals wellicht bekend wordt de Poiesz in Bakkeveen momenteel verbouwd en uitgebreid. Hierdoor zal de winkel van zondag 24 februari t/m dinsdag 12 maart gesloten zijn. Voor de dagelijkse boodschappen kan uitgeweken worden naar de Poiesz in Haulerwijk of vestigingen elders. De ontvangen munten gedurende de periode dat de winkel gesloten is kunnen ingeleverd worden in de kantine of natuurlijk in de Poiesz in Bakkeveen nadat deze weer geopend is.

Vanaf 11 februari is meer informatie over de actie, de actuele tussenstand en de voorwaarden te vinden op de website van de Poiesz: link.