Samenwerkingsverband tussen BCN / Praktijk de ROEF & v.v. Waskemeer

Samenwerking Bewegingscentrum Norg, Praktijk de ROEF & v.v. Waskemeer
Voetbalvereniging Waskemeer is per heden met Bewegingscentrum Norg een samenwerkingsverband aangegaan, welke gericht is op de medische ondersteuning en fitnessmogelijkheden voor haar leden. Middels deze samenwerking wordt binnen onze vereniging een optimale sportmedische begeleiding nagestreefd. U kunt hierbij denken aan begeleiding/behandeling van spier gerelateerde klachten, blessures, het voorkomen hiervan en bewegingsactiviteiten om het spierstelsel te versterken en de conditie te verbeteren.

Bewegingscentrum Norg:
Bewegingscentrum Norg staat voor een multifunctioneel beweegklimaat die een tal van activiteiten biedt, zoals fitness, conditielessen op muziek, fiets-in, etc. Het bewegingscentrum beschikt over o.a. een ruime fitnesszaal die ingericht is met moderne fitness- en cardioapparatuur, waarmee o.a. gewerkt kan worden aan een verbeterde algehele fitheid, opbouw uithoudingsvermogen en het versterken van spieren. Tevens kan hier gewerkt worden aan het herstel na een opgelopen blessure. In het bewegingscentrum is eveneens Praktijk de ROEF gevestigd. Uniek aan dit concept is dat revalidatie en gezond sporten hand in hand samen gaan.

Praktijk de ROEF:
Praktijk de ROEF, welke gespecialiseerd is in Revalidatie Oefentherapie en Fysiotherapie, is sinds 2013 ontstaan vanuit een samenwerking van Oefentherapie Norg en Parafysio Noord. Binnen Praktijk de ROEF staat de patiënt centraal. Daar er meerdere oefen- en fysiotherapeuten in de praktijk rondlopen, zal de meest passende hulpverlener toegewezen worden om middels een individueel behandelplan het doel te bereiken. U kunt Praktijk de ROEF vinden in Bewegingscentrum Norg, welke gevestigd is aan de Eenerstraat 52a te Norg. Kijk voor meer informatie: http://www.praktijkderoef.nl/ of http://www.bcnorg.nl/.

De volgende voorwaarden zijn voor de leden van v.v. Waskemeer overeengekomen:

 • Gerichte fysiotherapie voor alle leden van Waskemeer door Praktijk de ROEF. Afhankelijk van het aantal leden die een behandeling behoeven, is dit in de toekomst ook mogelijk bij ons op de club(*).

 • Geblesseerde spelers krijgen een op maat gemaakt herstelprogramma, waarbij het doel ‘zo snel mogelijk, maar verantwoord fit op het veld te krijgen’ is en blijft.

 • De navolgende kortingen op abonnementen bij BCN:

  • Vaste aanbiedingen voor leden van Waskemeer in de zomer(3 maanden: juni/juli & augustus = € 75,-) en in de winter (2 maanden: december/januari of januari/februari € 50,-).

  • Vast kortingspercentage van 25 % op een jaar abonnement.

  • Vast kortingspercentage van 20 % op een half jaar abonnement

  • Vast kortingspercentage van 15 % op een maandabonnement. • Zijn de velden slecht bespeelbaar of is er sprake van winterstop? Ieder team kan in dat geval besluiten om gebruik te maken van het alternatief om een groepsles bij BCN te volgen. Voor reserveringen of vragen, kunnen leiders en/of trainers bij Theo Meijerhof terecht.

 • Tot slot mogen geblesseerde spelers van de eerste selectie gratis trainen aan hun herstel bij Bewegingscentrum Norg.


In overleg met Praktijk de ROEF en Bewegingscentrum Norg, dienen aanmeldingen of vragen over de gemaakte afspraken via Theo Meijerhof te geschieden, telefoonnummer 06-34833716.

(* Fysiotherapie is een zorgproduct die onder de aanvullende zorgverzekering valt. Het is daarom zeer aan te bevelen dat de spelers van V.V. Waskemeer een aanvullende verzekering hebben. Indien deze niet aanwezig is worden deze kosten voor fysiotherapie bij de speler gedeclareerd).
vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy