Sponsoren vv Waskemeer

Hoofdsponsor Waskemeer verlengd Hoofdsponsor Waskemeer verlengd Voetbalvereniging Waskemeer is zeer verheugd te kunnen mededelen dat Auto en bandenbedrijf Jonkman het hoofdsponsorschap met een jaar heeft verlengd.
HJ uw hovenier HJ uw hovenier In de nieuwe editie van de rubriek “sponsor uitgelicht” stellen wij graag HJ uw hovenier aan u voor. Sinds driekwart jaar is dit bedrijf opgericht door Halbe Jan de Boer, welke gevestigd is in Waskemeer. Een goed moment om zowel het bedrijf alsmede de man achter dit succesvolle hoveniersbedrijf aan u voor te stellen in deze rubriek.
THT Terpstra - nieuwe hoofdsponsor damesafdeling THT Terpstra - nieuwe hoofdsponsor damesafdeling Voetbalvereniging Waskemeer is zeer verheugd te kunnen mededelen dat THT Terpstra met ingang van 2022 de nieuwe hoofdsponsor is geworden van de volledige damesafdeling. THT Terpstra levert al meer dan 25 jaar duurzame en hoogwaardige complete keukens.
Fitwinkel Oosterwolde Fitwinkel Oosterwolde Inmiddels is Fitwinkel Oosterwolde ruim 3 jaar bordsponsor bij voetbalvereniging Waskemeer, waarvoor de club zeer erkentelijk is. Met de komst van de units bij voetbalvereniging Waskemeer, inclusief een uitgebreide fitnessruimte, was het voor beide partijen een uitstekend moment om de handen in één te slaan en een samenwerking te starten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij Fitwinkel Oosterwolde graag aan u voorstellen in deze rubriek.
Wouters Vormgeving & Communicatie Wouters Vormgeving & Communicatie In de rubriek “sponsor uitgelicht” hebben wij ditmaal aandacht voor Wouters Vormgeving & Communicatie. Velen kennen eigenaresse Nelleke Wouters als de partner van voorzitter/speler Johan Keuning, maar waarvoor kunt u eigenlijk bij deze inmiddels jarenlange trouwe sponsor terecht?Tijd voor een nadere introductie!
Jan van der Veen Autoschadeherstel - nieuwe teamsponsor 35+ Jan van der Veen Autoschadeherstel - nieuwe teamsponsor 35+ Jan van der Veen Autoschadeherstel is vanaf het nieuwe seizoen 2015-2016 de nieuwe teamsponsor van het 35+ team. Vrijdagavond 25 september jl. werd het volledige nieuwe outfit met trots aan de buitenwereld getoond. Uiteraard was hierbij ook Jan van der Veen zelf aanwezig, welke, samen met het aanwezige publiek, zijn bedrijfslogo op het prachtige groene shirt zag prijken.
Bezorgbakker Stoker Bezorgbakker Stoker Onlangs vierde Bezorgbakker Stoker diens 5-jarig jubileum. Een reden te meer om Bezorgbakker Stoker uit te lichten in deze rubriek.
Hummel Hummel Ditmaal stellen wij in de rubriek “sponsor uitgelicht” Hummel, dé keuken-, badkamer-, en woonspecialist van het noorden, aan u voor die al sinds jaar en dag een trouwe sponsor is bij de club.
Meubel- & Woningstoffeerderij Visser Meubel- & Woningstoffeerderij Visser Ditmaal staat in “sponsor uitgelicht” Meubel- & Woningstoffeerderij Visser te Haulerwijk centraal. Jan Visser en diens echtgenote runnen de stoffeerderij binnenkort al 20 jaar en is daarmee een begrip in Haulerwijk en omstreken.
Hair & Beauty Hair & Beauty Ditmaal stellen wij u in de rubriek “sponsor uitgelicht” Hair & Beauty aan u voor. Aan de Kruisweg 2b te Waskemeer is meer dan een decennium geleden de woning van de voormalige directeur van de (ruim daarvoor gesloten) kruidenierswinkel omgebouwd tot een kapsalon. De jongere zus van Hilde, Esther, is in 2011 boven in het pand gestart met een succesvolle schoonheidssalon, waarna het de naam Hair & Beauty kreeg. Ondertussen is eind vorig jaar het tienjarige bestaan van de kapsalon gevierd en het vijfjarige bestaan van de schoonheidssalon middels een groot feest voor klanten en belangstellenden, van jong tot ou
Terpstra Fietsen Terpstra Fietsen In deze editie van “sponsor uitgelicht” stellen wij Terpstra Fietsen uit Haulerwijk aan u voor. Op 1995 heeft Terpstra de deuren geopend en staat sindsdien in de gehele regio bekend om haar uitstekende service en ruime aanbod. Dit heeft onder meer geresulteerd in de nominatie voor tweewielerwinkel van het jaar 2017. Een reden te meer om deze sponsor uit te lichten!
John en Miriam Raven – eigenaren van Quadwise en Raven Produkties Grafisch Projectmanagement John en Miriam Raven – eigenaren van Quadwise en Raven Produkties Grafisch Projectmanagement Ruim 9 jaar geleden is het echtpaar John en Miriam Raven, woonachtig in Een, neergestreken in Waskemeer met de bedrijven Quadwise en Raven Produkties. De activiteiten vinden tegenover het sportpark ’t Ald Leger plaats aan de Leidijk 1h te Waskemeer. Ondanks dat Quawise herkenbaar is aan het fraaie billboard langs de doorgaande weg, weten weinigen wat zich achterop het bedrijventerrein afspeelt. Een reden te meer om deze trouwe sponsoren nader uit te lichten in deze rubriek.​ ​
T. Stoker transport T. Stoker transport Ditmaal stellen wij in de rubriek “Sponsor uitgelicht” graag T. Stoker transport aan u voor. In de afgelopen zomer is eigenaar Taeke Stoker als sponsor toegetreden tot onze vereniging. Afgelopen week was het een jaar geleden dat hij voor zichzelf is begonnen met zijn eigen bedrijf, een mooi moment dus om T. Stoker transport in de schijnwerpers te zetten in deze rubriek.
Vishandel Thijs van der Meulen Vishandel Thijs van der Meulen In deze derde editie van “sponsor uitgelicht” staat Vishandel Thijs van der Meulen centraal. Thijs van der Meulen, geboren en getogen Waskemeerder, is sinds 2006 met 1 verkoopwagen op een zevental vaste standplaatsen in de regio actief.
PK Verhuur & Verkoop - nieuwe teamsponsor 3e elftal PK Verhuur & Verkoop - nieuwe teamsponsor 3e elftal PK Verhuur & Verkoop is met ingang van heden de nieuwe teamsponsor van het derde elftal. Een goede reden om PK Verhuur & Verkoop uit te lichtten in deze rubriek.
Maatschap Fysiotherapeuten Jubbega Maatschap Fysiotherapeuten Jubbega In de laatste editie van de rubriek “sponsor uitgelicht” in het seizoen 2016-2017 stellen wij, namens Maatschap Fysiotherapeuten Jubbega, Guus Hoekstra aan u voor die samen met Karin Spruyt de maatschap vormt. Naast de locatie in Jubbega, alwaar Guus en Karin sinds 1999 werkzaam zijn, beschikt de praktijk over een locatie in Donkerbroek (Herenweg 46) waar Guus Hoekstra ook veel te vinden is. Ondanks dat Hoekstra voor blessuregevoelige leden van onze verenging geen onbekende is, stellen wij deze ervaren fysiotherapeut die onder meer gespecialiseerd is in hamstringblessures graag aan u voor.
vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy