54'
Alies den Haan
60'

Stroeve start voor de JO12

Stroeve start voor de JO12 Op een mistig sportpark in De Wilp heeft de JO12 de eerste driepunter binnen gesleept in de nieuwe competitiefase. De wedstrijd begon erg onrustig en ondanks de vele aanvallen van Waskemeer was het de spits van Wilper Boys die de score opende. Meteen vanaf de aftrap was het wel raak voor groenhemden. Lang kon er niet van de voorsprong worden genoten, want een spaarzame uitval van de tegenstander zorgde voor een nieuwe achterstand. Daarna zette Waskemeer orde op zaken door goals van Joas, aanvoerder Marc en Isa. Tijdens de rust waren er koekjes en chocola voor de broodnodige energie. Na de ranjapauze werd het spel beter. Veel goede aanvallen over de vleugels, voorzetten van Gijs en Isa en de spitsen Alies en Mylan doken in de ruimtes en stonden vaak oog in oog met de keeper van de Wilper Boys. Dit resulteerde in een paar mooie goals, waardoor we de wedstrijd naar ons toe trokken. Een verdiende overwinning met voldoende aanknopingspunten richting de thuiswedstrijd volgende week tegen VEV ‘67, om 9.30 uur op sportpark ‘t Ald Leger.
18/03 Marum JO12-2 Waskemeer JO12-1 1 - 4
04/03 Waskemeer JO12 Westerkwartier JO12 0 - 6
1 Sportclub Makkinga JO12-1JM 7 17
2 Marum JO12-3 7 16
3 De Sweach JO12-1JM 7 14
4 Drachtster Boys JO12-3 7 10
5 Marum JO12-2 7 9
6 Waskemeer JO12-1 7 6