Terpstra Fietsen

In deze editie van “sponsor uitgelicht” stellen wij Terpstra Fietsen uit Haulerwijk aan u voor. Op 1995 heeft Terpstra de deuren geopend en staat sindsdien in de gehele regio bekend om haar uitstekende service en ruime aanbod. Dit heeft onder meer geresulteerd in de nominatie voor tweewielerwinkel van het jaar 2017. Een reden te meer om deze sponsor uit te lichten!

Wie is Terpstra Fietsen?
Terpstra fietsen is een trouwe sponsor die met haar allround fietsenzaak volop keuze biedt in nieuwe en gebruikte fietsen, onderdelen en accessoires. Met name in de E-bikes staat er een leuk assortiment, voor iedereen wat wils. Er staan wel 10 verschillende Elektrische fietsen klaar die vrijblijvend kunnen worden getest. Maar zeker wordt ook het sportieve segment niet vergeten, van stoere 29 inch mountainbikes tot snelle carbon racefietsen, maar natuurlijk ook lichtgewicht fietsen voor een fijne fietstocht. Tevens valt er qua accessoires van alles te ontdekken, leuke moderne tassen, stoere manden, goede regenkleding, ruime keus in zadels (met omruilgarantie), fietscomputers, etc. Heeft u iets gezien wat ze niet in de winkel hebben? Vraag naar de mogelijkheden en veelal is het de volgende dag al beschikbaar. Fiets reparatie wordt snel, vakkundig en voordelig uitgevoerd. Er is een gratis haal/brengservice voor de omgeving Haulerwijk. Dus vervoersproblemen? Geen nood, bel even en het wordt geregeld. Nieuw is de outletafdeling, nieuwe fietsen voor een scherpe prijs. Kijk daarvoor een op www.terpstra-fietsen.nl/fietsen/outlet.

Tweewielerwinkel van het jaar 2017!
Terpstra Fietsen strijd op dit moment mee met de verkiezing voor tweewielerwinkel van het jaar 2017. Net als Teade en Grytsje Terpstra zijn we hier ontzettend trots op, maar ze hebben jouw hulp nodig om een ronde verder te komen. Het wordt enorm gewaardeerd als je jouw stem zou willen uitbrengen via onderstaande link. Dit kan nog tot en met 13 januari 2017: www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl.

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag: 8:30 - 18:00 uur
Donderdag koopavond: 18:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 8:30 - 17:00 uur

Contactgegevens:
Hoofdweg Boven 23
8433 LB HAULERWIJK
Tel. 0516-421294
info@terpstra-fietsen.nl
vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy