JO19-1 sluit seizoen af met zege op Be Quick 1887

Gisteren speelde de JO19-1 haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De wedstrijd tegen Be Quick 1887 stond in eerste instantie ingepland als thuiswedstrijd, maar gezien de staat van het hoofdveld op sportpark ’t Ald Leger werd uitgeweken naar het kunstgras op sportpark Esserberg. In Haren kwamen de groenhemden als nummer 3 in actie tegen Be Quick 1887, welke een plekje hoger stond op de ranglijst. Kortom, op voorhand beloofde het een spannende wedstrijd te worden! Op het veld was hier minder van te merken. Door een doelpunt van Rocco Nuwolt in de 2de minuut gingen de heren met 0-1 aan de thee, waarna men na de rust kon uitlopen naar een 0-3 eindstand door doelpunten van Wiebe Wagenaar en wederom Rocco Nuwolt. Hierdoor is de JO19-1 op verliespunten op de eerste plaats geëindigd, maar aangezien niet alle wedstrijden meer gespeeld zullen worden zit een officieel kampioenschap er niet in. De JO19-2 heeft het seizoen afgesloten met een keurige plaats in de middenmoot. Hoewel de JO19 uit twee teams bestaat is het groepsgevoel groot en komen ze eigenlijk als één team voor de dag zoals de groepsfoto illustreert. Het moge dan ook duidelijk zijn dat coaches Jurrien Hummel, Douwe v/d Mei en Bart Roijinga zeer tevreden zijn over het afgelopen half jaar en dat ze nu al uitkijken naar het voorjaarsseizoen!