Waskemeer maakt zich op voor B- finale LVG na uitschakeling 2e ronde A toernooi

Nadat Waskemeer zich op het Leekster Voetbalgala via het B- toernooi geplaatst had voor het A- toernooi, werd in de poulefase ten koste van o.a. Gomos en Aduard 2000 een plaats bij de laatste 16 ploegen veiliggesteld. Helaas stelden de groenhemden in de tweede ronde van het A- toernooi teleur door puntloos in de poule met o.a. titelkandidaat VAKO te blijven. Dit bekent dat Waskemeer tijdens de gala avond van zaterdag 13 januari 2018 alleen de in B- finale zal aantreden. Onder toeziend oog van zo’n 2000 toeschouwers zal tegen Harkema Opeinde gestreden worden om de Duurt Louwes trofee.

Informatie B- Finale LVG
Het Friese onderonsje in het Westerkwartier zal vermoedelijk tussen 20:00 en 20:30 uur gespeeld worden. Dit is na de 4 kwartfinale wedstrijden van het A- toernooi die vanaf 18:10 uur gespeeld zullen worden, welke uit kunnen lopen indien er strafschoppen genomen moeten worden. Zoals eerder aangekondigd had Waskemeer het maximum aantal kaarten in de voorverkoop gekocht en gratis beschikbaar gesteld voor leden, sponsoren, vrijwilligers, etc. Binnen 2 dagen waren alle 50 kaarten aan geïnteresseerden toegezegd.

De personen die zich voor deze kaartjes hebben aangemeld, worden tussen 18:15 en 18:30 uur bij de kantine van Waskemeer verwacht. Vanuit Waskemeer zal er gezamenlijk om 18:30 uur afgereisd worden naar Leek. Supporters die over vervoer beschikken, worden zoveel mogelijk verzocht om met de auto te komen. Personen die rechtstreeks gaan worden zaterdagmiddag vanaf 15:30 uur in de gelegenheid gesteld de kaarten uit de kantine op te halen.

Bekijk hieronder de door Jaco Jonkman gemaakte wedstrijdfoto’s van de 2e ronde van het A- toernooi.