Waskemeer VR1 verliest nipt in beker

VVW VR1 – GOMOS VR1 1-2

Afgelopen zaterdag mocht VVW VR1 thuis aantreden tegen GOMOS VR1 in de beker. Deze wedstrijd werd helaas met 1-2 verloren maar in de tweede helft lieten we wel zien wat we in onze mars hebben. Met een aantal nieuwe speelsters is het nog beetje zoeken naar de juiste basis plekken maar daar hebben we nog twee weken voor. Dan begint nl de competitie en we beschouwen zoals vele clubs de bekerwedstrijden dan ook als oefenwedstrijden waarin we een ieder op verschillende posities willen proberen. Dit lukt dan ook al aardig. De trainingen gaan steeds beter en dat zien we in de wedstrijden bij vlagen dan ook terug.

Zaterdag kwamen we door persoonlijke fouten 0-2 achter wat totaal niet nodig was. Hier kunnen we nog veel winst behalen. De 2e helft waren we veel op de helft van de tegenstander te vinden. Het was Jannie Beijert die van afstand met links de keepster verschalkte met een mooi schot. Daarna kregen we nog vele kansen maar die werden helaas niet benut.

Aankomende zaterdag gaan we naar Zevenhuizen en hopen we onze stijgende lijn weer te laten zien. (07-09-2019 12.30 uur)

Voor aanvang mochten onze dames1 op de foto in het nieuwe tenue aangeboden door onze nieuwe sponsor NitroEnery. Wij zijn daar als dames1 van VV Waskemeer erg blij mee!

Foto’s gemaakt door Jaco Jonkman.