90'
Mirthe de Vegt
90'

Vrouwen 1 maakt verliespartij van vorige week goed in duel tegen Ureterp

Vrouwen 1 maakt verliespartij van vorige week goed in duel tegen Ureterp Op de vroege middag mochten de dames van Waskemeer aantreden tegen competitiegenoot Ureterp VR2. De groenhemden hadden wat goed te maken na de verliespartij tegen Lemmer, en na zowel maandag als vrijdag de winst behaald te hebben maakt de overwinning van zaterdag de week compleet! Waskemeer speelt het hele seizoen al goed en er wordt ontzettend veel samen gespeeld door de dames in alle verschillende teams. De selectie is soms wisselend, zo was afgelopen zaterdag Denise weer vers terug van haar uitzending en mocht zij het middenveld weer verdelen en bespelen. Ook Myrthe Tognini en Mirthe de Vegt maakten hun re-entre na beide een hersenschudding gehad te hebben. Met een iets minder fitte basis (gesponsord door café 13) dan normaal was
"Wa s’nachts visket mat moarns de betten droegje"
Shaun
na beide een hersenschudding gehad te hebben. Met een iets minder fitte basis (gesponsord door café 13) dan normaal was het toch even aankijken hoe de wedstrijd zou verlopen. Ondanks dat kom Shaun (leider Jan de Vegt) lang niet ontevreden zijn over het spel van het team, want hier werd gestreden voor de overwinning. Met verschillende kansen vanaf zowel het middenveld als de aanval had Waskemeer in de eerste helft duidelijk de overhand en ook in de tweede helft gaf Waskemeer zich volledig om de overwinning vast te houden. Echter werd het spel iets slordiger, maar aan inzet en mentaliteit ontbrak het bij niemand. Na de wedstrijd hebben de dames georganiseerde de Halloween party voorbereid! Dit feest was een daverend succes! 🎃 (Meer foto’s volgen nog) De groenhemden hebben de 5e plek in het klassement weten te bemachtigen met 6 punten uit 3 wedstrijden. Woensdag avond staat de wedstrijd tegen Read Swart om 19:30 op de planning, thuis in Waskemeer.
04/05 Waskemeer VR1 Leeuwarder Zwaluwen VR2 3 - 0
30/03 The Knickerbockers VR5 Waskemeer VR1 8 - 9
17/02 Waskemeer VR1 Heerenveense Boys VR2 2 - 2
16/10 Waskemeer VR1 Peize VR1 6 - 5
16/09 S.V. Oosterwolde VR1 Waskemeer VR1 2 - 5
09/09 Zevenhuizen VR2 Waskemeer VR1 0 - 11
02/09 Waskemeer VR1 S.V. Haulerwijk VR1 2 - 0