Aize Stoker
45'
Aize Stoker

VV Waskemeer JO14 boekt overtuigende winstpartij in Westerbork.

VV Waskemeer JO14 boekt overtuigende winstpartij in Westerbork. Stipt om 08:15 stonden de groenhemden te springen om aan te mogen treden tegen VKW. De vorige ontmoeting werd overtuigend een eindstand van 6-1 op het scorebord vertoond. Wat mooie voortekenen zijn voor een absolute voetbalshow. Om 09:30 was het de arbiter die de start van de wedstrijd aankondigde op sportpark de Perkenslag. Na 12 minuten was het meteen raak als Joan Boonstra de netten vind op aangeven van Aize Stoker. Kort daarna is er een korte combinatie waarvan Joan wederom betrokken is bij de eindpas, waarna Aize zakelijk afrond. De goed voetballende Joan Boonstra ging door met zijn opmars en maakt de hattrick compleet door twee keurige acties. Sam maakt de voetbalshow compleet, waarna de groenhemden met een voorsprong van 0-5 de rust in gaan. De tweede tweede helft duurt het niet lang of de groenhemden gaan weer door met de opmars. Als het Aize is die op aangeven van Jestin de Jong de achterkant van het net vind. Wederom is het weer Joan die na een knappe solo de score vergroot naar 0-7. Na de goal ligt Waskemeer even te slapen en krijgen een onnodige tegengoal tegen. Toch isn het weer de tendem Boonstra Stoker die de score nogmaals uit breiden. Vervolgens is het Dylano die naar een klutsbal uit de corner zich slim positioneert en het net weet te vinden. Jestin de Jong weet wederom twee keer achter elkaar te scoren om de wedstrijd af te sluiten met een 1-12 overwinning. Volgende week treden de groenhemden thuis aan tegen ONT om 11:00.
1 Harkemase Boys JO14-1 10 26
2 S.V. Oosterwolde JO14-2 10 19
3 ONT JO14-1 10 17
4 Waskemeer JO14-1 10 16
5 Drachtster Boys JO14-3 10 3
6 VKW JO14-1JM 10 3