Waskemeer 2 verslaat Langezwaag 1 in oefenwedstrijd

Waskemeer 2 verslaat Langezwaag 1 in oefenwedstrijd Waskemeer 2 heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen zondag vijfde klasser Langezwaag 1. Doordat er binnen de A- selectie een behoorlijk aantal spelers niet inzetbaar waren voor het oefenduel tegelijkertijd van het eerste elftal, werd het tweede team aangevuld met spelers uit de B- selectie die zich deze avond positief presenteerden, zo bleek achteraf. Ondanks een aftastend begin en balbezit aan beide zijden, waren de groenhemden de hele avond de bovenliggende partij die ook een aanzienlijk aantal kansen wist te creëren. Vlak voor rust was het Leon Clemens die de bal bij het druk zetten wist te onderscheppen en zich zelf vervolgens beloonde met een droge schuiver tegen het net. Tijdens het eerste kwartier na rust kon het tweede uitlopen naar een 4-0 voorsprong. Opnieuw Leon Clemens wist de doelman te kloppen en ook Seijo van der Veen scoorde aansluitend tweemaal. Na een prachtig schot in de bovenhoek (3-0) werd de 4-0 vanuit een strafschop geproduceerd. Desalniettemin wist Langezwaag met een spaarzaam schot het mooiste doelpunt van de avond te maken. Van ruim 30 meter werd de ver voor zijn doel staande keeper Cees Prins verrast, waarmee de eindstand van 4-1 werd genoteerd. Zaterdagmiddag treedt Waskemeer 2 aan in stadion de Langeleegte alwaar men zaterdag vijfde klasser Veendam 1894 treft. Foto's zijn door Jaco Jonkman gemaakt.
14/09 Waskemeer 2 Blauw Wit '34 2 0 - 0
05/09 TOP'63 2 Waskemeer 2 0 - 1
29/08 Waskemeer 2 Scharnegoutum'70 2 1 - 2
22/08 Veendam 1894 1 Waskemeer 2 0 - 0
18/08 Waskemeer 2 Langezwaag 1 0 - 0