Jesse Veen
'
Jesse Veen

Waskemeer 6 komt flitsend uit winterstop

Waskemeer 6 heeft zaterdagmiddag de competitie onderbreking uitstekend hervat door de eerste wedstrijd na de winterstop overtuigend met 2-5 te winnen van hekkensluiter VCR 3.

De equipe van Yorrick Hof en Jason de Kock kwam scherp uit de startblokken en wist via Marco van Hooff de score te openen. Middels een mooie schuiver buiten het bereik van de vijandelijke doelman kwam de 0-1 tot stand. Aansluitend was het Kevin Huiting die bij een corner uit de draai de bal in de goal wist te werken. De honger was bij de groenhemden nog lang niet gestild. Jesse Veen bedacht zicht op grote afstand van het doel niet en zag zijn inzet schitterend in de rechter kruising van het doel vliegen, waarbij de keeper enkel het nakijken had. Nog voor rust werd de score opgeschroefd naar 0-4. Een schitterende aanval werd opnieuw door Jesse Veen binnen gewerkt. De gastheren deden op slag van rust nog wat terug. Uit een mooie vrijetap scoorde VCR de 1-4. Na rust was het een wat saaie wedstrijd met weinig hoogtepunten. Vanuit een standaard situatie schoot de thuisclub 2-4 binnen. Het slotakkoord was voor de groenhemden. In de aller laatste minuut wist Jesse Veen voor de derde maal raak te schieten, waarmee de eindstand van 2-5 op het wedstrijdformulier werd gezet. Middels deze driepunter heeft het zesde de middenmoot weer in het vizier. Wanneer het zesde deze overwinning een goed vervolg kan geven, kan het nog een mooie tweede seizoenshelft worden, te beginnen volgende week tegen Drachtster Boys.

Foto eerder dit seizoen door Jaco Jonkman gemaakt, nadat de nieuwe wedstrijdshirts in ontvangst werden genomen.

18/10 Waskemeer 6 Drachtster Boys O23-1 2 - 4
16/09 Waskemeer 6 ODV 4 10 - 3
09/09 Waskemeer 6 Marum 4 1 - 3
02/09 VV Opende 3 Waskemeer 6 0 - 6