tegenstander
90'
90'

Waskemeer JO19-1 - S.V. Oosterwolde JO19-1

Waskemeer JO19-1 - S.V. Oosterwolde JO19-1 Na een uitstekend begin van de voetbaljaargang, waarbij Waskemeer de leeftijdsgenoten van rwf versloeg met 9-4, stond dit weekend de wedstrijd tegen Oosterwolde op het programma. Waskemeer wist in de eerste helft een aantal goede kansen te creëren wat leidde tot de 1-0 door Patrick Bouma. In de tweede helft brachten de bezoekers een paar rappe aanvallers binnen de lijnen, waar de defensie van Waskemeer flinke moeite mee had. Door snelle counters was Oosterwolde in staat om in korte tijd de stand om te draaien naar een 1-2 achterstand. In de slotfase van de wedstrijd wist Sander Clemens het doel te treffen en leek het erop dat Waskemeer toch nog een punt zou overhouden aan deze wedstrijd. Niets bleek minder waar want één minuut later zag Oosterwolde kans om de 2-3 te maken waarmee de eindstand werd bepaald.
1 S.V. Oosterwolde JO19-1 12 33
2 Nieuw Roden JO19-1 12 27
3 Waskemeer JO19-1 12 20
4 Roden JO19-3 12 18
5 FC Assen JO19-1 12 11
6 Achilles 1894 JO19-1 11 8
7 ONR JO19-1 11 3