(Ids Tel)
10'
11'

Waskemeer JO8-1 - Marum JO8-2

Waskemeer JO8-1 - Marum JO8-2 de jeugd onder 8 mocht op de vroege zaterdagochtend weer een potje voetballen. vandaag was de tegenstander marum. waskemeer begon de wedstrijd sterk en hadden al heel gauw een snelle voorsprong te pakken. met goed samen spel en mooie doelpunten stond waskemeer in rust al met 9-2 voor. na de pauze kwamen beide teams weer gemotiveerd de kleedkamer uit en klaar om de tweede helft er nog wat leuks van te maken. waskemeer scoorde nog meer maar marum liet zich niet kennen en scoorde er nog meer terug en kwam steeds dichterbij. uiteindelijk maakte waskemeer het toch af en werd het een mooie 15-6 voor de jeugd onder 8 van waskemeer! de kinderen hadden allemaal goed gespeeld en gaan weer gemotiveerd door naar de volgende voetbal week!