Chris Hut
(Mylan Peric)
45'

Waskemeer JO8-1 - S.V. Oosterwolde JO8-3

Waskemeer JO8-1 - S.V. Oosterwolde JO8-3 de jeugd onder 8 begon de zaterdagochtend weer op een mooi tijdstip op het sportpark. de wedstrijd begon moeilijk met een sterk oosterwolde, maar dat hield waskemeer niet tegen want door een moeilijk begin werd het alleen maar beter en beter. met een goeie eerste helft te voetballen ging waskemeer de rust in met een 5-1 voorsprong. na een goeie peptalk van de coaches ging waskemeer weer vol energie de tweede helft in. oosterwolde maakt het waskemeer de tweede helft nog moeilijk maar de groen hemden waar toch een klasse te sterk en de eindstand werd 8-2 voor waskemeer.