Waskemeer onderuit in derby en kan zich opmaken voor de nacompetitie.

Waskemeer onderuit in derby en kan zich opmaken voor de nacompetitie. Waskemeer heeft haar laatste competitieduel niet in winst weten om te zetten. Te gast op sportpark Tusken de Wallen in Wijnjewoude werd met 1-0 van ODV verloren. In een van beide kanten uiterst matige derby had Waskemeer de betere kansen, zo schoten in de eerste helft Regillio Holder en Jan de Groot net naast en was het Bindert Poelstra die in de tweede helft de paal trof, maar was het uiteindelijk de thuisploeg die de eenvoudig toegekende strafschop in de slotfase wist te benutten. De groenhemden kwamen tijdens het slotoffensief nog wel tot scoren, maar de kopbal van Bouwe Veenstra werd tot verbazing van velen wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Na afloop van het duel werd duidelijk dat Waskemeer zich op kan maken voor de nacompetitie tegen v.v. Makkum, de nummer 3 van zaterdag 4A. Op zaterdag 20 mei a.s. vindt het eerste duel plaats op sportpark t' Ald Leger, aftrap 14:00 uur. De return zal op zaterdag 27 mei a.s. plaatsvinden. Waskemeer hoopt in zowel het thuis-, alsmede uitduel op uw steun te kunnen rekenen. Bekijk hieronder de door Jaco Jonkman gemaakte wedstrijdfoto's