74'
(Jurrien Hummel)
90'

Waskemeer pakt volle buit tegen SVBO

Waskemeer heeft zaterdagmiddag in eigen huis een degelijke 4-0 overwinning geboekt op SVBO. Na een 1-0 voorsprong bij rust, liepen de groenhemden uit en bleef de teller stoppen op 4-0.

Op sportpark 't Ald Leger werd zaterdagmiddag onder leiding van arbiter J.K. Pol de nummer vier van de ranglijst, SVBO, ontvangen. In de openingsfase kwam Waskemeer goed weg, nadat een tegenstander vrij voor het doel van Johan Bouma verscheen, maar deze de geboden kans niet kon verzilveren. Waskemeer nam het initiatief en kwam na een half uur spelen op voorsprong via Mitchell Schievels. In de rust werd een dubbele wissel toegepast. Virgil Muller en Dustin Jansen bleven achter in de kleedkamer, voor hen kwamen Hessel Zuidema en Jurrien Hummel binnen de lijnen. Met name Hummel viel verdienstelijk in door vlak na rust een corner raak te koppen (2-0). Na een mooie bal van Mitchell Schievels wist Bouwe Veenstra de doelman in twee instanties te verschalken. Nadat andere mogelijkheden niet werden omgezet in een doelpunt, scoorde Mitchell Schievels op aangeven van Bouwe Veenstra in de laatste minuten van de wedstrijd (4-0).

Aankomende zaterdag speelt Waskemeer opnieuw een thuiswedstrijd. Ditmaal komt SCN op bezoek.

Onderstaande wedstrijdfoto's zijn van Jaco Jonkman afkomstig.

22/10 Waskemeer 1 Drenthina 1 0 - 2
Waskemeer 1 Veenhuizen 1 0 - 6
10/09 Waskemeer 1 ODV 1 4 - 2
03/09 Donkerbroek 1 Waskemeer 1 0 - 7
30/08 Harkemase Boys 2 Waskemeer 1 0 - 0
27/08 Waskemeer 1 VV Groningen 1 0 - 5
23/08 Waskemeer Wilper Boys 4 - 0
20/08 Waskemeer Sios 2 - 0