Waskemeer sluit wisselende oefencampagne af met winst

Waskemeer sluit wisselende oefencampagne af met winst Nadat Waskemeer logischerwijs de afscheidswedstrijd van Sietze Keuning had gewonnen tegen de All stars, ging de equipe dinsdagavond hard onderuit tegen Velocitas. Het werd uiteindelijk een beschamende 6-0 nederlaag. Zaterdagmiddag kon Waskemeer zich herpakken en deed dat enigszins tegen Oudehaske met een krappe 3-2 overwinning thuis. Nadat arbiter Auke Sikke Broersma voor de aftrap had gefloten, duurde het zo'n 15 minuten voordat de thuisploeg de openingstreffer wist te produceren. Een vrije trap van Jurrien Hummel werd in de lange hoek raak geschoten. Nog voor rust scoorde Dennis Hardenbol voor het eerst in het groene shirt van Waskemeer. Op aangeven van Regillio Holder schoot Hardenbol bekwaam tegen de touwen. Na rust kwamen de gasten terug in de wedstrijd. In beide situaties leek er sprake van hands te zijn, waarbij de arbiter liet doorspelen. Aangezien Regillio Holder een strafschop had benut, nadat Leon Clemens hard was aangepakt, werd het uiteindelijk 3-2 voor de groenhemden. Komende zaterdag start het bekertoernooi met een uitduel tegen NOK. Na de komende drie bekerwedstrijden start Waskemeer thuis tegen Wykels Hallum voor de competitie. Bijgevoegde wedstrijdfoto's zijn van Jaco Jonkman afkomstig.
12/09 Waskemeer S.V. Haulerwijk 3 - 2
05/09 Waskemeer V.V. Heerenveen 1 - 1
29/08 NOK Waskemeer 3 - 2
22/08 Waskemeer 1 Oudehaske 1 0 - 0
18/08 Velocitas 1 Waskemeer 1 0 - 0