35'
Lotus Keuning
40'

Waskemeer wint overtuigend in laatste wedstrijd tegen Harkemase Boys

Waskemeer wint overtuigend in laatste wedstrijd tegen Harkemase Boys Om 9 uur werd er afgetrapt om de vervroegde wedstrijd tegen Harkemase Boys JO13-2 te spelen. Na een prima opening van Waskemeer was het echter Harkema die de score opende. Waskemeer wist hier wel weer snel terug op de komen en na een sterke actie van Zwerre lag de 1-1 alweer in het net. Toen besloot Mylan kort daarna om zijn geluk te testten, wat resulteerde in een lang afstand schot waar de doelman geen antwoord op had. Het ene doelpunt was nog niet ingevuld en de volgende lag er al weer in. Ditmaal helaas in het verkeerde net en zo stond het 2-2. Zwerre liet aan het eind van de eerste helft zien dat hij op dreef was vandaag en dit resulteerde in 2 doelpunten en 2 bijbehorende salto’s. In de rust werden de puntjes op de i gezet en in regenachtige omstandigheden kreeg Waskemeer het toch nog lastig. Veel van het spel speelde zich af op de helft van de groenhemden maar 2 goede mooie aanvallen zorgden voor uitbreiding van de score. Mylan baande zich een weg door defensie en behield het overzicht waardoor lotus de bal vanaf één meter kon binnenlopen. Na goede reddingen van Thijmen vloot arbiter Van der Veen voor het eindsignaal. Waskemeer kan tevreden terugkijken op de eerste periode van het seizoen en sluit hem ook overtuigend af met een 6-2 overwinning op de Harrekieten.