'
'
10'

Zevenhuizen maatje te groot voor JO10

Zevenhuizen maatje te groot voor JO10 De JO10 mocht aantreden tegen Zevenhuizen. Onder leiding van invalleider Sjouke en zijn assistent Nelleke, werd in de kleedkamer de opstelling doorgenomen. Daarna gingen de groenhemden vol goede moed het veld op. Bram debuteerde tussen de palen, Tycho en Lisa in de verdediging, Lotus en Ferre op het middenveld en Renske, die er ook weer bij was, in de spits. Al snel werd duidelijk dat de zieke Asa enorm gemist werd. Na een paar minuten spelen stond Waskemeer al met 2-0 achter. Daarop besloot de leider om Hidde het veld op te sturen. Maar ook dat had niet het gewenste effect. Het lukte Lotus nog wel en om een keer te scoren, maar met een 8-1 achterstand gingen we richting de ranja. De tweede helft wilde Lotus op keep. Het sterk spelende Zevenhuizen, onder leiding van oud-Waskemeerder Bosse Boon, scoorde nog 4 doelpunten. Ferre en Tycho wisten de eer nog een beetje te redden met prachtige doelpunten. De eindstand werd dus 12-3. Toch was het een mooie wedstrijd, iedereen deed zijn best. De JO10 heeft er zin in! Daarom hebben we alle vertrouwen in de rest van de competitie.
18/03 Waskemeer JO10-1 Roden JO10-3JM 9 - 2
18/02 Waskemeer JO10-1 Sportclub Makkinga JO10-1JM 13 - 4
11/02 Gomos JO10-1 Waskemeer JO10-1 5 - 3
04/02 Waskemeer JO10-1 Gorredijk JO10-2 5 - 5
28/01 Roden JO10-3JM Waskemeer JO10-1 2 - 7
21/01 Waskemeer JO10-1 Marum JO10-2 0 - 6