45'
Adam Poortinga
(Ids Tel)

Donkerbroek JO8-1JM - Waskemeer JO8-1

Donkerbroek JO8-1JM - Waskemeer JO8-1 Op de regenachtige zaterdagochtend vertrokken de spelers van Waskemeer richting het buurdorp Donkerbroek om daar hun laatste wedstrijd van de 1e fase te spelen. Om klokslag 09:00 floot scheidsrechter Van de Belt af voor de derby tussen Donkerbroek JO8-1 tegen Waskemeer JO8-1. Donkerbroek begon sterk aan de wedstrijd maar was het toch Ids die op aangeven van de goed spelende Chris voor de 0-1 tekende. Echter liet Donkerbroek er geen gras over groeien en wisten met 2 goals de 2-1 voorsprong te pakken. Net voor de pauze was het Hidde die knap de 2-2 binnenschoot. Tijd voor een bekertje limonade en een stukje appel, wat super geregeld was door de gastheren uit Donkerbroek. In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Spannend tot de laatste minuten waarin zowel Donkerbroek als Waskemeer nog een doelpunt erbij mochten schrijven. Voor Waskemeer was het aanvoerder Adam die zichzelf beloonde na een mooie actie langs de lijn. Eindstand 3-3