62'
(Sander Visser)
82'

Jelmer van der Vosse legt Surhusterfean op de pijnbank!

Jelmer van der Vosse legt Surhusterfean op de pijnbank! Na een vrij weekend mocht Waskemeer 2 thuis aantreden tegen hekkensluiter fc Surhusterfean 3. Ondanks de lage positie op de ranglijst was de thuisploeg gewaarschuwd, Surhusterfean trof alleen nog maar hoogvliegers en onderschatting lag op de loer. De bezoekers begonnen dan ook sterk en het kostte de groemhemden moeite om grip op de tegenstander te krijgen. Na een kwartier in de eerste helft kregen de groenhemden het beter onder controle en kwamen er ook enkele kansen, mistasten van de centrale verdediger maakte de weg vrij voor Storm Baron die het overzicht hield en Jelmer van der Vosse in staat stelde te scoren met de 1-0 tot gevolg. Nadat Waskemeer op voorsprong kwam waren beide teams aan elkaar gewaagd en ging de wedstrijd gelijk op. Na rust kwam Surhusterfean beter uit de startblokken en zette dit veldoverwicht om in een gelijke stand, een geplaatst schot was doelman Zuidema te machtig, 1-1. Tegen het einde van de wedstrijd gingen beide elftallen opzoek naar de overwinning, 10 minuten voor tijd viel de bal goed voor wederom Jelmer van der Vosse die de bal onhoudbaar in de kruising schoot. De bezoekers probeerden nog uit alle macht een gelijkmaker te forceren maar de groenzwarte brigade hield stand. Nadat de minuten blessuretijd voorbij gekropen waren floot de uitstekend leidende arbiter Pultrum af en kon Waskemeer 2 de overwinning vieren.
16/09 Harkema Opeinde 2 Waskemeer 2 1 - 0
09/09 S.V. Haulerwijk 2 Waskemeer 2 2 - 2
02/09 Waskemeer 2 FC Surhústerfean 4 0 - 3