28'
40'
56'

JO13 onderuit in competitiedebuut

JO13 onderuit in competitiedebuut Om 11 uur stond de eerste uitdaging van de onder 13 te wachten tegen Suameer. Na een week uitstel stond de ploeg te popelen om eindelijk te beginnen. Kort na het startsignaal van arbiter Bouma werd echter duidelijk dat het een lastige ochtend ging worden. Na een snelle achterstand was het lastig om in de organisatie te gaan staan om verdere schade te voorkomen. Na een aantal flitse aanvallen van de tegenstander liep de score tot de rust op tot 0-5. In de rust werden de spelers opnieuw scherp gezet. Na de rust werd er veel beter gevoetbald door de thuisploeg. Het stond achterin goed waardoor het team vanuit achterin kon opbouwen. Hieruit ontstonden leuke aanvallen van de groenhemden. De tegenstander kwam er nog een paar keer goed langs waar nog 2 goals uit kwamen. De eerstvolgende wedstrijd is op 28 september uit tegen ONB JO13-3
1 Rottevalle JO13-1 2 6
2 Suameer JO13-1 1 3
3 Harkemase Boys JO13-2 2 3
4 ONB JO13-3JM 1 0
5 Waskemeer JO13-1 1 0
6 FC Surhústerfean JO13-2 1 0