45'
45'
50'

Klinkende overwinning voor JO10

De JO10 speelde dit weekend tegen Roden. Geen onbekende voor de JO10 want in januari werd hier ook al tegen gespeeld in Roden. Destijds trokken de groenhemden met 2-7 aan het langste eind. Ditmaal kwamen de gasten uit het brinkdorp op bezoek op sportpark 't Ald Leger. Ook nu kregen de gasten een zware ochtend te verduren. Door doelpunten van Asa, Ferre (2x) en Lotus (2x), goed verdedigen van Bram en Tycho en door enkele goede reddingen van keeper Hidde gingen beide teams namelijk met een 5-0 voorsprong aan de ranja! Onder toeziend oog van de niet-wedstrijdfitte Renkse en Lisa begonnen beide teams vervolgens aan de tweede helft. Hierbij kreeg Lotus het op haar heupen en scoorde drie keer. Ook Asa wist een doelpunt mee te pikken na een goede assist van Hidde. In de slotfase wist Roden de eer te redden tweemaal tot scoren te komen. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een klinkende 9-2 overwinning! Een mooi resultaat dus om de derde competitiefase mee af te sluiten. Volgende week staat de start van de vierde competitiefase op de planning. De JO10 begint hierbij met een openingswedstrijd in eigen huis tegen Suameer. De bal gaat om 9:30 rollen!

18/03 Waskemeer JO10-1 Roden JO10-3JM 9 - 2
18/02 Waskemeer JO10-1 Sportclub Makkinga JO10-1JM 13 - 4
11/02 Gomos JO10-1 Waskemeer JO10-1 5 - 3
04/02 Waskemeer JO10-1 Gorredijk JO10-2 5 - 5
28/01 Roden JO10-3JM Waskemeer JO10-1 2 - 7
21/01 Waskemeer JO10-1 Marum JO10-2 0 - 6