Nieuws Home Teams Besturen Programma Bardiensten Contact Inloggen App

Oud Waskemeer B1 - Oud Donkerbroek B1

Oud Waskemeer B1 - Oud Donkerbroek B1

Oude tijden herleven op sportpark 't Ald Leger, de gouden generaties van Waskemeer en Donkerbroek nemen het vrijdag 7 oktober om 19:30 tegen elkaar op. Vlak voor de eeuwwisseling werden vele wedstrijden tussen de 2 rivaliserende clubs uitgevochten. Met beide een zeer talentvolle lichting waren dit altijd duels op het scherpst van de snede, met overwinningen vrijwel om en om voor beide teams. 

De lichting van de roodhemden uit Donkerbroek onder de bezielende leding van Jelle Drenth wisten het zelfs tot de hoofdklasse te reiken, een prestatie van formaat voor een klein dorp. 

In Waskemeer was het team in een mum van tijd gekneed tot een wel geoliede machine onder zeer enthousiaste begeleiding van Atze van der Meulen en Johan Stuiver. Destijds werd voor de enige keer in de historie van de VV de 1e klasse bereikt, en staan heroische gevechten in de beker tegen Drachtster Boys & De Held nog bij iedereen op het netvlies. 

Komende vrijdag is het dus een weerzien van oude bekenden in Waskemeer, met natuurlijk na de wedstrijd een hapje en drankje. Eenieder is van harte welkom!

vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy