Nieuws Home Teams Besturen Programma Bardiensten Jeugd Contact Inloggen App

Poiesz jeugdsponsoractie 2021

Poiesz jeugdsponsoractie 2021

Ook dit jaar doet onze vereniging mee aan de Poiesz jeugdsponsoractie. Ditmaal zijn we als vereniging te vinden in de Poiesz vestiging te Bakkeveen. Door de huidige Corona perikelen is deze editie anders dan andere jaren. Zo vindt er geen actieve verkoop plaats door onze vereniging in de supermarkt en komt het Jeugdsponsorgala als traditioneel slotstuk van de actie te vervallen. Gelukkig blijven de overige ingrediënten van de actie wel gelijk ten opzichte van de voorgaande jaren. In deze sombere tijd is dit een geweldige actie die maximaal door de jeugdafdeling benut zal worden zodra de pandemie achter de rug is.

Hoe werkt het?
De actie loopt van 15 februari t/m 11 april. Bij elke €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) ontvangt u een jeugdsponsormunt die u in onze koker kunt stoppen. Deze koker is te vinden bij de ingang van de supermarkt. Daarnaast zijn er aantrekkelijke wekelijkse aanbiedingen die extra sponsormunten opleveren! Houd hiervoor de Poiesz folder en de website in de gaten. Meer informatie over de actie, de actuele tussenstand en de voorwaarden is te vinden op de website van Poiesz supermarkten: LINK.

Wat gebeurt er met de opbrengst?
In deze periode waarin de kantine-inkomsten volledig zijn weggevallen is de opbrengst van de Jeugdsponsoractie een zeer gewenst steuntje in de rug. We zijn dan ook blij dat Poiesz supermarkten ons ook dit jaar de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan de jeugdsponsoractie. De opbrengst van de actie zal ten goede komen aan de jeugdafdeling binnen onze vereniging. Hierbij valt te denken aan onder andere de aanschaf van nieuwe materialen. De insteek van de actie is simpel. Des te meer jeugdsponsormunten in de koker worden gestopt van vv Waskemeer, des te meer sponsorgeld aan het einde van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. We hopen uiteraard dat dit uiteindelijk gaat resulteren in een fraai eindbedrag waar we als vereniging mooie dingen mee kunnen doen.

Bij deze willen we iedereen alvast hartelijk bedanken voor de steun!

vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy