Nieuws Home Teams Besturen Programma Bardiensten Jeugd Contact Inloggen App

Rabo ClubSupport 2023

Rabo ClubSupport 2023

VV Waskemeer doet dit jaar opnieuw mee aan de Rabo Clubsupport actie, georganiseerd door de Rabobank Heerenveen - Zuidoost Friesland. Met deze actie probeert de bank haar steentje bij te dragen aan het lokale verenigingsleven en maatschappelijke initiatieven financieel te steunen.

Bestedingsdoel
Dit jaar willen we de opbrengst van deze actie gaan gebruiken voor een nieuw digitaal scorebord. Helaas is het huidige scorebord (deels) defect geraakt. Wij willen daarom graag het huidige scorebord vervangen door een nieuw aan te schaffen digitaal scorebord langs het hoofdveld. 

Hoe stem ik op vv Waskemeer?
Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Nog geen lid? Geen probleem. Dit is eenvoudig en snel zelf te regelen via de Rabobank app of de website. Via beide routes kan je lid worden door binnen het startmenu op Service te klikken en vervolgens onder het kopje Algemeen naar lidmaatschap te gaan.

Eenmaal lid kan je stemmen via de Rabobank app onder het startmenu service bij het kopje lidmaatschap of via de website Rabo ClubSupport – iedereen verdient een club - Rabobank Selecteer je drie favoriete verenigingen en breng vervolgens je stem uit! Voor deze actie geldt hoe meer stemmen er worden uitgebracht op onze vereniging, des te hoger de uiteindelijke opbrengst. Elke stem telt dus vraag daarom ook je vrienden/familie om hun stem uit te brengen op onze vereniging!

Meer informatie over de Rabo clubsupport actie is te vinden op de site van de Rabobank: www.rabobank.nl/leden/clubsupport. Bij deze willen we eenieder die op ons heeft gestemd alvast hartelijk bedanken voor de steun!

vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy