Nieuws Home Teams Besturen Programma Bardiensten Contact Inloggen App

Vishandel Thijs van der Meulen

Vishandel Thijs van der Meulen

Vishandel Thijs van der Meulen – “een wagen vol gezondheid” 

In deze derde editie van “sponsor uitgelicht” staat Vishandel Thijs van der Meulen centraal. Thijs van der Meulen, geboren en getogen Waskemeerder, is sinds 2006 met 1 verkoopwagen op een zevental vaste standplaatsen in de regio actief.  

Velen kennen Thijs als één van de medeoprichters, halverwege de jaren ’90, van het jaarlijkse evenement “De beer van Waskemeer”. Dit idee kwam destijds tot stand door enkele stamgasten uit café de Herberg, waar Thijs zich ook sterk voor maakte. Na 29 jaar in Waskemeer te hebben gewoond, is van der Meulen nu woonachtig in Donkerbroek, waar ook de aangeboden producten dagelijks vers bereid worden voor een onuitwisbare laatste indruk.  

Dat vis onderdeel uitmaakt van een gezonde voeding is bij een ieder bekend. Vooral de visvetzuren zijn goed voor hart &bloedvaten. Het advies van het voedingscentrum is dan ook om 2 keer per week vis te eten, waarvan eenmaal vette vis. Waar kunt u dan beter terecht dan bij Vishandel  Thijs van der Meulen? U geniet bij zijn wagen vol gezondheid van een ruim assortiment. Van lekkerbekje tot pangafilet, van bakbokking tot garnalen, en mocht er ondanks het ruime aanbod iets niet aanwezig zijn, dan kan dit altijd voor u besteld worden. Daarnaast heeft van der Meulen als één van de eersten de viswaardebon geintroduceerd. U kunt voor elk gewenst bedrag een viswaardebon aanschaffen, leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. 

 

Heeft u deze week nog geen vis gegeten en wilt u zich toch conformeren aan de schijf van vijf, dan kunt Vishandel Thijs van der Meulen vinden op de volgende dagen & bijbehorende locaties: 

Woensdag:  Donkerbroek, 10:30 – 13:00 uur    Oldeberkoop, 14:00 – 18:00 uur   Donderdag:   Veenhuizen, 10:30 – 13:00 uur  Siegerswoude,  14:00 – 18:00 uur  Vrijdag:   Boyl, 10:30 – 13:00 uur  Hoogersmilde, 14:00 – 18:00 uur  Zaterdag:  Donderbroek, 10:00 – 17:00 uur    

De zevende standplaats wordt alleen in de zomermaanden bezet. In de maanden april tot en met september staat de wagen iedere vrijdag, tussen 13:00 & 14:00 uur, op camping de Hertenweide te Zorgvlied.  

Wanneer u meer wilt  weten over Vishandel Thijs van der Meulen of wilt u genieten van de heerlijkste visrecepten, kijkt u dan eens op www.vishandelvandermeulen.nl of bekijk de facebookpagina. 

vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy