51'
63'
63'

Voetbalseizoen geopend met een spannende pot tegen Appelscha

Voetbalseizoen geopend met een spannende pot tegen Appelscha De voetbalschoenen mochten weer uit de kast worden gehaald deze zaterdagochtend, want voor de JO11 van Waskemeer stond om 10 uur de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Na wat gespannen koppies en de aanvulling van de JO10 kom de wedstrijd beginnen. Waskemeer voetbalde iets onzeker en moest even wennen aan de ruimte die er lag op het veld. De groenhemden voetballen namelijk voor het eerst op half veld. Duidelijk was dat Stânfries hier beter mee om kon gaan en dat lieten ze ook zien door de 0-2 te maken. In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken en dat mocht blijken in de tweede helft. Waskemeer schoot uit de startblokken door meteen de 1-2 en daarna ook de 2-2 te maken. Mooi samenspel werd vertoond en dat werd beloond door de 3-2 en ook de 4-2 volgde. Het bleef strijden en de spelers van Waskemeer hadden het erg zwaar. De nieuwe grootte van het veld eiste zijn tol. Stânfries kwam terug in de wedstrijd door de stand weer op 4-4 te brengen. Het spande er de laatste minuut om of Stânfries nog zou scoren maar ook Waskemeer kreeg kansen. Al met al kunnen we stellen dat de einduitslag terecht is. Na afloop werden er nog penalty’s genomen en werden de handen geschud. Coaches Mareen en Sinne kunnen trots zijn op deze eerste wedstrijd van het team. Volgende week treedt de JO11 in ODV Wijnjewoude aan om 9:00. Alle support is welkom!
1 vv Stânfries JO11-2 2 4
2 ODV JO11-1 1 3
3 Marum JO11-2 2 3
4 S.V. Oosterwolde JO11-3 2 3
5 Drachten JO11-3 2 3
6 ONB JO11-3JM 2 3
7 Waskemeer JO11-1 1 1
8 VEV'67 JO11-5 2 0