'
'
'

Voetbalseizoen van start voor JO10

Voetbalseizoen van start voor JO10 Het voetbalseizoen is weer van start! Gisterochtend speelde VV Waskemeer JO10 hun seizoensopener tegen SV Marum JO10. Onder toeziend oog van arbiter Jelmer ‘de stut’ vd Vosse kon de wedstrijd beginnen. Ondanks een moeizame start en een vroege 0-2 achterstand, deed het jonge team onder leiding van Egbert en Mirthe zeker niet onder voor de tegenstander. Dankzij prachtige reddingen van Samuel en sterk verdedigingswerk van Julian bleef de schade beperkt. Jurre scoorde op aangeven van Joas de eerste treffer voor Waskemeer, en vlak voor rust bracht hij de spanning terug met een belangrijke 2-3. In de tweede helft zorgde een schitterende vrije trap van Jorrit voor de gelijkmaker, en Jurre zette Waskemeer zelfs op voorsprong met 4-3. Helaas sloeg de vermoeidheid toe en wist Marum uiteindelijk met 5-9 te winnen. Ondanks de nederlaag was het een spannende wedstrijd vol mooie momenten.