33'
Janey Hekman
60'

Waskemeer pakt punt in gelijkwaardig duel in Surhuisterveen

Waskemeer pakt punt in gelijkwaardig duel in Surhuisterveen Op voorhand was het treffen tussen de twee partijen uit de middenmoot al een vooruitzicht op een gelijk opgaand duel. De JO13 die toch weer een aantal afwezigen moest noteren wilde vandaag voor niets minder dan 3 punten gaan om aan te sluiten bij de subtop van de competitie. Na een goede start werd dan ook al snel de 0-1 op het bord gezet na een knappe assist en goal van Janey en Lana. Na het doelpunt nam echter de tegenstander de overhand. Na enkele verdedigende fouten werden opeenvolgend de 1-1 en 2-1 gemaakt. Hierna rechtte het 8-tal de rug en werd na een actie van de goed spelende Lana een assist afgegeven aan Zwerre, die handig binnentikte voor de 2-2. In de rust werd gehamerd op een snelle goal en de mogelijkheid op 3 punten. Dit leek na de rust ook te zorgen voor een offensief van Waskemeer aangezien een snelle 2-3 werd gemaakt doordat de doelman van Surhuisterveen een van richting veranderd schot van Janey niet wist te keren. Echter volgde hierna een lang offensief van de thuisploeg. Kans na kans werd verschalkt door doelman Thijmen die van grote waarde was voor de Waskemeerders. In het slot van de wedstrijd lukte het de thuisploeg toch om hem te passeren en de 3-3 te maken. Kort hierna volgde het eindsignaal. Beide ploegen slaagden er niet in om uit te lopen en dus zijn de punten onderling verdeeld. Waskemeer speelt volgende week de laatste wedstrijd van de competitie tegen Harkemase Boys en hoopt daarin af te sluiten met 3 punten.