58'
Mylan Buma
(Bernt Hut)

Dynamisch JO12 komt net tekort tegen fysiek sterk Kootstertille

Dynamisch JO12 komt net tekort tegen fysiek sterk Kootstertille Om 11 uur was de aftrap na een paar minuten stonden we 1-0 achter daarna maakt Bernt een mooie goal waar door 1-1 staat even later scoort kootstertille 2-1 daardoor staan wij weer achter en toen maakte Joas 2 beste goals en Mylan 1 goal toen gingen we met 2-4 de rust in. Daar kregen we ranja Uit de rust ging Isa en Mylan in de spits, Kootstertille maakte 4-4 als kootstertille ging winnen zouden ze misschien kampioen worden ze waren wel heel goed maar Mylan maakt nog 2 goals erbij toen ging kootstertille door wat foutjes van onze kant naar een voorsprong met een mooie pass van Bernt maakte Mylan in de laatste minuut nog een goal en werd het 7-8 Dat was balen toen nog penalty’s schieten hier weet ik alle goals niet meer maar dat ging goed het was een leuke wedstrijd Ik weet niet dat kootstertille kampioen is geworden Verslag door Mylan.
18/03 Marum JO12-2 Waskemeer JO12-1 1 - 4
04/03 Waskemeer JO12 Westerkwartier JO12 0 - 6
1 Sportclub Makkinga JO12-1JM 7 17
2 Marum JO12-3 7 16
3 De Sweach JO12-1JM 7 14
4 Drachtster Boys JO12-3 7 10
5 Marum JO12-2 7 9
6 Waskemeer JO12-1 7 6