45'
(Lotus Keuning)
47'
Overtuigende winst JO10 tegen Actief

Nadat de JO9/JO10 lekker had genoten van een lunch op de club, gingen ze vol goede moed op naar Eelde. Toen het zonnetje doorbrak op het sportpark van Actief wisten de jongens en meisjes dat het een leuke wedstrijd zou worden. In de 1e helft bleek al dat Waskemeer net iets sterker was dan de tegenstander. In de eerste 10 minuten wist Lotus al 3 keer het goal te vinden. Bij de time-out werd het team goed aangespoord om zo door te gaan. Dit mocht ook blijken want hierna werd nog 3 keer gescoord door de groenhemden. Na wat verdiende ranja in de rust werd er weer lekker door gevoetbalt. In de tweede helft werd Actief wakker en wisten ze nog 4 te scoren. Waskemeer zette door en scoorde uiteindelijke na vele goals de elfde goal. Er werden nog overtuigende penalty’s geschoten ter afsluiting van deze mooie zaterdag. Op naar de volgende overwinning voor het team.
23/03 Waskemeer JO10-1 VEV'67 JO10-5JM 15 - 4
16/03 Actief JO10-5 Waskemeer JO10-1 4 - 11
09/03 Waskemeer JO10-1 LTC JO10-5 7 - 9
16/12 Waskemeer JO10-1 Sportclub Makkinga JO10-1JM 6 - 0