(Lotus Keuning)
53'
64'

JO-11 wint in het zonnige Rottevalle

JO-11 wint in het zonnige Rottevalle Verslag jo11 Het is weer zaterdag en de jo11 mocht weer lekker voetballen onder geweldige weer omstandigheden Begonnen de groendhemden sterk aan de wedstrijd en dat leverde ook op de 0-1 voor de groenhemden Een goeie voorzet van lotus en johan die het afmaakt.niet heel veel later was ook snel de 0-2 een prachtige actie van swerre en gaf hem mooi af op mylan die hem binnen werkte. En net voor de 2e helft wordt t ook nog 0-3 ditmaal is het nieuwkomer sinne die hem geweldig binnenschiet ook de verdeding staat weer als een huis het duo bram en tycho hebben het in orde en keeper thijmen is weer fantastisch bezig in het doel. Na de tweede helft verzwakte waskemeer wel een beetje waar de 1-3 uitkwam een eerste goeie redding van onze keeper Thijmen was net niet genoeg waar de aanvaller de goal maakte. Maar Waskemeer reageerde goed op de tegen goal en maakte heel snel weer een goal om de score 1-4 maken van Johan die bijna zijn hattrick te pakken heeft. Waskemeer verzwakte jammer genoeg wel een beetje en een hard schot van de speler van Rotevalle Thijmen had hem in eerste instantie maar weer was er een aanvaller van Rotevalle er op tijd bij om hem erin te tikken voor de 2-4. En uiteindelijk komt daar de hattrick van Johan die de hele verdediging langs dribbelt en langs de keeper voor de 2-5 en voltooit zijn hatrick en daarmee was de wedstrijd ook gedaan waskemeer is nu al 3 wedstrijden ongeslagen en houden de druk op sv Oosterwolde voor het kampioenschap. Volgende week speelt de jo11 hun laatste wedstrijd thuis tegen vv drachten hieronder nog fotos van de wedstrijd.
16/03 Waskemeer JO11-1 Drachten JO11-3 5 - 6
09/03 Marum JO11-3 Waskemeer JO11-1 2 - 5
02/03 S.V. Oosterwolde JO11-4 Waskemeer JO11-1 2 - 2
03/02 Fc. Grootegast JO11-3 Waskemeer JO11-1 5 - 4
27/01 Waskemeer JO11-1 VEV'67 JO11-3JM 3 - 2
25/11 SJO VIDOSA JO11-2 Waskemeer JO11-1 6 - 5