12'
Bernt Hut
40'

JO12 trekt overwinning over de streep

JO12 trekt overwinning over de streep De wedstrijd Waskemeer JO12 - TFS Na de aftrap zette Waskemeer gelijk veel druk, maar de bal was vooral op het middenveld. Van Waskemeer was Gijs eerst bankwarmer. Toen kreeg Joas de bal aan gespeeld van Marc en Joas gaf de bal voor het goal met links en Bernt schoot hem er in. De tegenstander was een beetje ruig daardoor waren er veel tackels ook een op Nelson die heel hard onderuit werd gekegeld. Bernt scoorde nog een keer. We hadden de eerste wissel en Joas werd er uit gehaald voor Gijs dat betkende dat Gijs rechts komt toen werd Bernt hart getackelt waardoor hij 2de helft wissel moest. Gelijk 2de helft schoorde TFS, dus stond het 2-1 nu. Waskemeer wist het zo te houden dus als eind stand 2-1 voor Waskemeer. Waskemeer staat nu 2e in de competitie met 2 punten achterstand op Drachtster Boys en 3 wedstrijden te gaan. Verslag door Bernt.
18/03 Marum JO12-2 Waskemeer JO12-1 1 - 4
04/03 Waskemeer JO12 Westerkwartier JO12 0 - 6
1 Sportclub Makkinga JO12-1JM 7 17
2 Marum JO12-3 7 16
3 De Sweach JO12-1JM 7 14
4 Drachtster Boys JO12-3 7 10
5 Marum JO12-2 7 9
6 Waskemeer JO12-1 7 6